Mikkel har været professionel arkitekt i næsten 20 år og har været involveret i design og udvikling af projekter til bolig, erhverv, gæstfrihed og blandet brug. Mikkel har arbejdet med arkitekter i de sidste 20 år og har været involveret i design og udvikling af bolig-, kommercielle og gæstfrihedsprojekter. Jeg arbejder også som arkitekt, designer og bygger møbler og byggematerialer.

Mikkel er nyuddannet fra arkitekturprogrammet ved University of Central Florida. Jeg er vild med arkitektur og design. Jeg har altid ønsket at arbejde inden for det arkitektoniske område siden Mikkel var ung. Jeg har tidligere arbejdet med arkitekter og indretningsarkitekter og har været så heldig at have arbejdet på en række forskellige projekter. Jeg brænder meget for mit arbejde og leder altid efter nye muligheder.

Kan Mikkel De Linde som professionel arkitekt finde den nye vej?

Mikkel er en professionel 3d designer og arkitekt. Jeg har mere end 5 års erfaring inden for 3D -design, gengivelse og animation. Jeg har erfaring inden for arkitektonisk design, arkitektonisk visualisering, indretning, produktdesign og mange flere. Mikkel er også en 3d visualisering og 3d animation kunstner. Jeg har arbejdet med forskellige former for 3d visualisering og animationsprojekter. Jeg er også en 3d visualisering og animation kunstner.

Jeg er en grafisk designer med over 4 års erfaring. Mikkel De Linde arbejdede på mange projekter, fra marketing til grafisk design, og jeg har også arbejdet som freelance designer. Jeg har erfaring med Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, og jeg har arbejdet med forskellige typer af grafiske designprojekter, fra marketing til produktdesign, og Mikkel har også arbejdet som freelance designer.

Hvilken af disse Mikkel De Linde design er de bedste?

Mikkel er arkitekt, designer og produktdesigner. Mikkel har arbejdet på projekter lige fra arkitektonisk design, indretning, produktdesign og 3D -modellering, produktgengivelse, visualisering og 3D -print.

Mikkel er en arkitekt med stor erfaring inden for arkitektonisk design, 3D -modellering og visualisering. Jeg er uddannet arkitekt, jeg er også grafisk designer, arkitekt og indretningsarkitekt. Jeg er glad for at dele min erfaring og viden med dig. Jeg leder altid efter nye udfordringer.

Jeg er en professionel arkitekt og 3D -designer med over 10 års erfaring. Mikkel har arbejdet på mange projekter og har et godt kendskab til arkitektur- og indretningsområdet. Jeg har en god kommando over Microsoft office, 3ds Max og Sketchup. Mikkel De Linde tror stærkt på kvalitet og levering til tiden.

Menu Luk